Συνεργασίες

Εκτός από τη συνεργασία μας με ορισμένες από τις κορυφαίες μεταφραστικές εταιρίες της Ελλάδας στο πλαίσιο του Προγράμματος Μαθητείας, συνεργαζόμαστε επίσης με φορείς και πανεπιστημιακά ιδρύματα, ώστε να διασφαλίζουμε στους αποφοίτους μας σημαντικές πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς και με εταιρείες γλωσσικής τεχνολογίας και εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία.


European Society for Translation Studies

Η σχολή μας είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταφρασεολογίας (European Society for Translation Studies), ενός διεθνούς δικτύου με στόχο την προαγωγή της εκπαίδευσης, της έρευνας και της επικοινωνίας στους τομείς της μετάφρασης και της διερμηνείας.
Globalisation & Localisation Association

Η σχολή μας είναι μέλος της Ένωσης για την Παγκοσμιοποίηση και την Επιχώρια Προσαρμογή (GALA), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχους την επικοινωνία και την εκπαίδευση μεταξύ επαγγελματιών και οργανισμών του κλάδου των γλωσσικών επαγγελμάτων.
Mediterranean Editors & Translators

Η σχολή μας είναι μέλος της Ένωσης Επιμελητών και Μεταφραστών της Μεσογείου (Mediterranean Editors & Translators), μιας ένωσης επαγγελματιών και φορέων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των γλωσσικών επαγγέλματων στις μεσογειακές χώρες.
RWS Campus

Η σχολή μας αναγνωρίστηκε από την RWS ως εκπαιδευτικός φορέας που παρέχει υψηλής ποιότητας προγράμματα κατάρτισης στο Trados Studio. H ένταξη της σχολής στο RWS Campus δεν είναι απλώς μια τυπική αναγνώριση, αλλά συνεπάγεται ιδιαίτερα προνόμια για τους σπουδαστές μας.
QLS - Δίκτυο Ξένων γλωσσών

Το QLS είναι ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας, Ως σύγχρονος, μη κερδοσκοπικός φορέας, αντλεί τη δυναμική του από την συνεργασία επιτυχημένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών που μοιράζονται από κοινού το όραμα για τη δημιουργία σύγχρονων σχολείων με ευρωπαϊκό χαρακτήρα και που επιδιώκουν να εξελίσσονται συνεχώς και να βελτιώνουν την εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρουν. Γι’ αυτό, άλλωστε, όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών που είναι μέλη του QLS πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ποιότητας. Τον Μάιο του 2017 το QLS βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο των Education Business Awards για την Kαινοτομία στη Διδασκαλία, χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο που εφαρμόζει για την εύρεση του μαθησιακού προφίλ των μαθητών του και την εξατομικευμένη προσαρμογή του τρόπου διδασκαλίας της ξένης γλώσσας ανάλογα με το προφίλ κάθε μαθητή.

Η σχολή μας συνεργάζεται με το QLS σε θέματα εκπαίδευσης καθηγητών στις νέες τεχνολογίες.
Zoo Academy

H σχολή μας είναι μέλος του Zoo Academy. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τη Zoo, τη διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών επιχώριας προσαρμογής στον οπτικοακουστικό κλάδο, οι σπουδαστές του σεμιναρίου Υποτιτλισμός για Προχωρημένους εκπαιδεύονται στο κορυφαίο εργαλείο υποτιτλισμού ZooSubs.
Phrase Academy

H σχολή μας είναι μέλος του Phrase Academy. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τη Phrase, τη διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών επιχώριας προσαρμογής, οι σπουδαστές του σεμιναρίου Διαχείριση Μεταφραστικού Έργου εκπαιδεύονται στη χρήση της πλατφόρμας Phrase TMS. H ένταξη της σχολής στο Phrase Academy δεν είναι απλώς μια τυπική αναγνώριση, αλλά συνεπάγεται ιδιαίτερα προνόμια για τους σπουδαστές μας (π.χ. δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης).
University of Surrey

Η σχολή μας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Surrey, προσφέρει στους αποφοίτους της τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα Translation MA, Interpreting MA και Translation and Interpreting ΜΑ, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του πανεπιστημίου.
University College London

Σε συνεργασία με το University College London προσφέρουμε στους αποφοίτους μας τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα MA Translation Studies, MA Translation and Culture, MSc Translation and Technology (Audiovisual),
MSc Translation and Technology (with Interpreting) και
MSc Translation and Technology (Scientific, Technical and Medical), εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής.
University of Birmingham

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Birmingham προσφέρουμε στους αποφοίτους μας τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Translation Studies, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του πανεπιστημίου.
Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

210.3629000
[email protected]

Ακαδημίας 52
106 79, Αθήνα

Ωράριο γραμματείας
10:00 πμ - 8:00 μμ