50 εργαλεία τηλεργασίας

Στις αρχές του 2020 έγινε σε όλους μας σαφές ότι η πανδημία του κορονοϊού αφενός θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφετέρου θα αλλάξει πολλές πτυχές της ζωής μας για πολλά χρόνια. Μια από αυτές τις πτυχές είναι η εργασία, καθώς ο όρος τηλεργασία (remote working ή teleworking) μπήκε στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και οι εταιρείες σε σχεδόν όλο τον πλανήτη υιοθέτησαν μοντέλα τηλεργασίας χωρίς ορίζοντα λήξης.

Βεβαίως, για εμάς τους μεταφραστές (αλλά και για ορισμένους άλλους επαγγελματικούς κλάδους), η τηλεργασία δεν ήταν καινοφανές εργασιακό μοντέλο. Δουλεύουμε από το σπίτι μας από την πρώτη κιόλας μέρα του εργασιακού βίου μας κι έτσι είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις ανάγκες της τηλεργασίας και τα εργαλεία της. Με το σκεπτικό αυτό αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε ένα δωρεάν e-book, στο οποίο παρουσιάζουμε αναλυτικά τα 5 καλύτερα εργαλεία σε 10 κατηγορίες εργαλείων τηλεργασίας:

1. Διαμοιρασμός και αποθήκευση αρχείων στο νέφος

2. Επικοινωνία με ανταλλαγή μηνυμάτων

3. Τηλεδιασκέψεις

4. Ομαδοσυνεργατική εργασία

5. Διαχείριση και εποπτεία έργου

6. Διαχείριση χρόνου και έλεγχος παραγωγικότητας

7. Αποκλεισμός διαδικτυακών περισπασμών

8. Μεταφραστικά εργαλεία υπολογιστικού νέφους

9. Διαχείριση γραφείου για μεταφραστές

10. Κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Στο e-book μας παραθέτουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων αυτών των εργαλείων και προτείνουμε εναλλακτικές επιλογές. Είμαστε σίγουροι ότι στις σελίδες του θα ανακαλύψετε εργαλεία που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις της τηλεργασίας, αλλά θα δώσουν και μια νέα πνοή στην καθημερινή εργασιακή σας πράξη!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το e-book "50 εργαλεία τηλεργασίας".

  Συναινώ στη διατήρηση των παραπάνω στοιχείων μου από τη meta|φραση, ώστε η σχολή να με ενημερώνει για σεμινάρια, προγράμματα, εκδηλώσεις κ.ά

  ΝαιΌχι

  Συναινώ στη διατήρηση των παραπάνω στοιχείων μου από τη meta|φραση, ώστε η σχολή να με ενημερώνει μέσω newsletter

  ΝαιΌχι

  Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

  210.3629000
  [email protected]

  Ακαδημίας 52
  106 79, Αθήνα

  Ωράριο γραμματείας
  10:00 πμ - 8:00 μμ