Τον Οκτώβριο του 2017 το ηλεκτρονικό newsletter της σχολής μας έφτασε τα 150 τεύχη, ενώ στα τέλη του Ιανουαρίου του 2018 φτάσαμε σε έναν άλλο σημαντικό σταθμό της πορείας μας, καθώς συμπληρώσαμε 18 έτη λειτουργίας!

Με την ευκαιρία των παραπάνω δύο ορόσημων στην πορεία μας, σκεφτήκαμε να κάνουμε σε όλους εσάς ένα μικρό δώρο, εν είδει ενός «ευχαριστώ» για την αγάπη και την υποστήριξη που εισπράττουμε από μέρους σας όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, ζητήσαμε από ορισμένους εκλεκτούς συναδέλφους (μεταφραστές, υποτιτλιστές, ακαδημαϊκούς, τεχνολόγους, εκπαιδευτές μεταφραστών, ιδιοκτήτες μεταφραστικών γραφείων κ.ά.) να μας γράψουν ένα σύντομο κείμενο για ένα χρήσιμο εργαλείο που χρησιμοποιούν καθημερινά. Καρπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι το παρόν e-book, μια εξαιρετική συλλογή από εργαλεία μετάφρασης, έρευνας, παραγωγικότητας, ποιοτικού ελέγχου και διαχείρισης μεταφραστικού έργου. Είμαστε σίγουροι ότι στις σελίδες του θα ανακαλύψετε εργαλεία που θα σας λύσουν τα χέρια σε ποικίλες καθημερινές εργασίες!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το e-book "Life-saving tools".

  Συναινώ στη διατήρηση των παραπάνω στοιχείων μου από τη meta|φραση, ώστε η σχολή να με ενημερώνει για σεμινάρια, προγράμματα, εκδηλώσεις κ.ά

  ΝαιΌχι

  Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

  210.3629000
  [email protected]

  Ακαδημίας 52
  106 79, Αθήνα

  Ωράριο γραμματείας
  10:00 πμ - 8:00 μμ