Ανδριάννα Μεταξά

Λάτρης και επισκέπτης του βιβλίου στην καθημερινότητα μου, ρουφούσα το περιεχόμενο μέχρι την τελευταία του σταγόνα! Μέχρι που μια μέρα, χαμένη στις σελίδες ενός ψηφιακού κειμένου, μου γεννήθηκε η ιδέα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθώ περισσότερο, να γίνω δηλαδή μύστης της όλης ιστορίας του βιβλίου. Άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο και ανακάλυψα το σεμινάριο Επιμέλειας και διόρθωσης γραπτού, ψηφιακού και σελιδοποιημένου κειμένου.
Έφθασα στη σχολή με ένα μεγάλο ερωτηματικό, αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών και αν το ίδιο το σεμινάριο θα μπορέσει να καλύψει τις δικές μου μαθησιακές ανάγκες και αναζητήσεις. Έσπρωξα με δισταγμό την πόρτα, ο οποίος γρήγορα μετατράπηκε σε ενθουσιασμό. Μια παρέα γύρω από ένα υπολογιστή κουβέντιαζε χαρούμενη. Γύρισε το βλέμμα της πάνω μου και με έκλεισε μέσα της. Τόσο εγκάρδιο ήταν το καλωσόρισμα της λες και με γνώριζε από καιρό. Έτσι βρέθηκα στην αίθουσα διδασκαλίας να παρακολουθώ μαζί με ένα κοινό, πολύ νεότερο μου, το σεμινάριο. Πρόκειται για έναν πραγματικό θησαυρό!
Η υπομονή, το μεράκι, οι γνώσεις και η απίστευτη προσπάθεια των διδασκόντων να μας μυήσουν βήμα-βήμα στον κόσμο του βιβλίου, οποιασδήποτε μορφής, με βοήθησαν να αποβάλω τις ανασφάλειές μου και να περιμένω με αμείωτο ενδιαφέρον την κάθε μας νέα συνάντηση, και με ενθουσιασμό να προσπελάσουμε μαζί ένα υλικό μελέτης ποικίλο, πλούσιο και σημαντικό.
Κάθε λεπτό της εκπαίδευσης ήταν απόλαυση και τα εφόδια που αποκτήθηκαν πολλά και στοχευμένα, μιας και μου επιτρέπουν να προχωρήσω από τη θεωρία στην πράξη χωρίς κανένα ενδοιασμό. Το σεμινάριο Επιμέλειας και διόρθωσης γραπτού, ψηφιακού και σελιδοποιημένου κειμένου είναι μια ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να εισχωρήσουν δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Βενετία και Βασίλη, ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες γνώσεις με τις οποίες με εφοδιάσατε!

Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

210.3629000
[email protected]

Ακαδημίας 52
106 79, Αθήνα

Ωράριο γραμματείας
10:00 πμ - 8:00 μμ