Χριστίνα Καμηλάρη

Πριν από μερικούς μήνες ολοκλήρωσα το εξ αποστάσεως Ασύγχρονο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών (Γερμανικά – Ελληνικά) στη meta|φραση. Εργαζόμουν ήδη αρκετά χρόνια ως καθηγήτρια γερμανικών, όταν ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ με κάτι καινούριο και να διευρύνω τους επαγγελματικούς, και όχι μόνο, ορίζοντές μου. Έβρισκα πάντα τον χώρο της μετάφρασης πολύ ενδιαφέροντα και δημιουργικό και είχα αναζητήσει και στο παρελθόν κάποιο εξ αποστάσεως πρόγραμμα, καθώς ζω εκτός Αττικής, χωρίς όμως να βρω κάποιο στα γερμανικά. Ένιωσα λοιπόν πολύ τυχερή, όταν είδα τη διαφήμιση του προγράμματος της σχολής, πράγμα που επιβεβαιώθηκε στην πράξη!

Το πρόγραμμα ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο και δομημένο, με ποικιλία κειμένων και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες ενότητες εξειδίκευσης. Οι καθηγήτριές μου ήταν εξαιρετικές! Έμπειρες, καταρτισμένες και πάντα πρόθυμες να με βοηθήσουν και να με συμβουλεύσουν, ακόμα και μετά το πέρας του προγράμματος, όπως βέβαια και οι υπεύθυνοι της σχολής.

Η meta|φραση μου άνοιξε έναν καινούριο κόσμο, μου έδωσε νέες δυνατότητες και κατά τη φοίτησή μου συνειδητοποίησα με τι θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά στο μέλλον. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για τον χώρο της μετάφρασης και όχι μόνο!

Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

210.3629000
[email protected]

Ακαδημίας 52
106 79, Αθήνα

Ωράριο γραμματείας
10:00 πμ - 8:00 μμ