Νέα εποχή για το Ασύγχρονο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών!

Αν θέλετε να σπουδάσετε μετάφραση στον δικό σας ρυθμό και να αποκτήσετε ένα νέο επάγγελμα, που θα μπορείτε να το ασκείτε από την άνεση του σπιτιού σας, σας έχουμε καλά νέα! Το Ασύγχρονο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών της σχολής μας μπαίνει σε νέα εποχή, καθώς το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025 το πρόγραμμα θα προσφερθεί σημαντικά ανανεωμένο και εμπλουτισμένο, ώστε να εξασφαλίζει ακόμη καλύτερη εκπαίδευση που ακολουθεί τις εξελίξεις!

Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο του 2024,  το Ασύγχρονο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών θα προσφέρεται σε όλους τους γλωσσικούς συνδυασμούς (Αγγλικά – Ελληνικά , Γαλλικά – Ελληνικά και Γερμανικά – Ελληνικά) με δύο νέες υποχρεωτικές ενότητες σύγχρονης φοίτησης:

  • Εργαλεία Έρευνας και Τεχνικές Μετάφρασης:  προπαρασκευαστική ενότητα που αποτελείται από 4 μαθήματα και έχει στόχο να προετοιμάσει τους εκπαιδευόμενους για την ένταξή τους στην ενότητα της Γενικής Μετάφρασης εξοπλίζοντάς τους με τα κατάλληλα εργαλεία και γνωρίζοντάς τους βασικές τεχνικές μετάφρασης.
  • Trados Studio Professional: ενότητα εκπαίδευσης στο κορυφαίο εργαλείο μεταφραστικού περιβάλλοντος. Αποτελείται από 8 μαθήματα και προσφέρεται σε διάφορες περιόδους μέσα στο δεύτερο έτος σπουδών των εκπαιδευόμενων. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Trados Studio Professional για να διεκπεραιώνουν μεταφραστικά έργα και θα έχουν πιστοποιηθεί δωρεάν στη χρήση του.

Τα μαθήματα αυτών των νέων ενοτήτων γίνονται μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom, ενώ η ύλη αναρτάται σε ψηφιακή τάξη στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Moodle.

Παράλληλα, προσφέρονται και νέες ενότητες επιλογής εξειδίκευσης: στον γλωσσικό συνδυασμό Αγγλικά – Ελληνικά προστίθεται η Ιατρική Μετάφραση, ενώ στον γλωσσικό συνδυασμό Γερμανικά – Ελληνικά προστίθεται η ενότητα Αντίστροφης Μετάφρασης.

Δείτε τις ενότητες του γλωσσικού συνδυασμού που σας ενδιαφέρει (Αγγλικά – Ελληνικά , Γαλλικά – Ελληνικά και Γερμανικά – Ελληνικά), κατεβάστε τον αναλυτικό οδηγό του ανανεωμένου προγράμματος και επιλέξτε το κορυφαίο στην κατηγορία του Ασύγχρονο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών της σχολής μας! Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση θέσης, καλέστε μας στο 210.3629000.

Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

210.3629000
[email protected]

Ακαδημίας 52
106 79, Αθήνα

Ωράριο γραμματείας
10:00 πμ - 8:00 μμ