Γεώργιος Αναγνώστου

Αποφάσισα να παρακολουθήσω το σεμινάριο Επάγγελμα: Μεταφραστής, επειδή η μόνιμη επαγγελματική μου ενασχόληση με τη μετάφραση είναι πρόσφατη και προέρχομαι από ένα επαγγελματικό περιβάλλον τελείως διαφορετικό από αυτό της ελεύθερης αγοράς.
Συνεπώς, εκτός από τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απέκτησα στη σχολή, παρακολουθώντας το Ασύγχρονο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών, το σεμινάριο Τεχνική μετάφραση και ορολογία και το σεμινάριο για τη χρήση του Trados Studio, το σεμινάριο Επάγγελμα: Μεταφραστής μου πρόσφερε απαραίτητες και ωφέλιμες γνώσεις για την επαγγελματική μου οργάνωση και προώθηση.
Η Ειρήνη ήταν άριστη ως εκπαιδεύτρια, ευγενική, με φιλική και συναδελφική διάθεση και πάντα πρόθυμη να απαντήσει στις απορίες μας. Η εμπειρία της, που τη μοιράστηκε μαζί μας, ήταν πολύ διδακτική και, προσωπικά, έλυσα πολλές απορίες που είχα από πριν και πολλές περισσότερες που μου δημιουργήθηκαν στην πορεία του σεμιναρίου.
Κατά τη γνώμη μου, είναι απαραίτητη η παρακολούθηση του σεμιναρίου τόσο από αυτούς που σκέφτονται να εισέλθουν στο μεταφραστικό στίβο όσο και από αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτόν. Η γενική εικόνα του σεμιναρίου ήταν άριστη και αξίζουν συγχαρητήρια στη σχολή για την οργάνωση και τη διεξαγωγή του.

Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

210.3629000
[email protected]

Ακαδημίας 52
106 79, Αθήνα

Ωράριο γραμματείας
10:00 πμ - 8:00 μμ