Επιλέξτε τη meta|φραση για τις σπουδές σας και ξεχωρίστε!

Σκέφτεστε να σπουδάσετε μετάφραση ώστε να αποκτήσετε ένα νέο επάγγελμα; Από το 2000, η meta|φραση προσφέρει ποιοτική και σύγχρονη εκπαίδευση μεταφραστών με προγράμματα και σεμινάρια που καλύπτουν όλους τους τομείς της αγοράς. Απολαμβάνουμε τη φήμη της καλύτερης ιδιωτικής σχολής εκπαίδευσης μεταφραστών στην Ελλάδα. Να γιατί ξεχωρίζουμε:

Είμαστε η μόνη σχολή στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο σπουδών τη Μετάφραση και είμαστε αδειοδοτημένοι ως Κέντρο Διά Βίου Μάθησης από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης (ΕΕΚΔΒΜ).
Πιστεύουμε ότι οι μεταφραστές πρέπει να εκπαιδεύονται από μεταφραστές. Γι’ αυτό οι διδάσκοντές μας είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες μεταφραστές με σπουδές στη μετάφραση και σε άλλα γνωστικά αντικείμενα καθώς και γνώση της διδακτικής.
Κάθε χρόνο εκπαιδεύουμε λίγους και καλούς σπουδαστές. Γι’ αυτό οι αριστούχοι απόφοιτοί μας είναι περιζήτητοι στην αγορά.
Πιστεύουμε ότι η εκτενής πρακτική εξάσκηση είναι το παν στην εκπαίδευση μεταφραστών. Γι’ αυτό οι σπουδαστές μας μεταφράζουν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα των σπουδών τους και η απόδοσή τους αξιολογείται διαρκώς.
Θεωρούμε ότι η σωστή εκπαίδευση δεν γίνεται μόνο με προσωπική μελέτη αλλά προϋποθέτει τη διαρκή αλληλεπίδραση εκπαιδευόμενου και εκπαιδευτή. Γι’ αυτό στα ασύγχρονα προγράμματά μας κάθε σπουδαστής έχει τον δικό του εκπαιδευτή και δεν μελετά σε απομόνωση σε μια πλατφόρμα.
Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση στις μεταφραστικές τεχνολογίες. Γι’ αυτό εκπαιδεύουμε τους σπουδαστές μας σε εργαλεία απαραίτητα στον σύγχρονο μεταφραστή.
Αναγνωρίζουμε την ανάγκη των αποφοίτων μας για επαγγελματική αποκατάσταση. Γι’ αυτό μεριμνούμε για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσω του Προγράμματος Μαθητείας, του Ευρετηρίου Αριστούχων και της συνεργασίας μας με μεγάλες μεταφραστικές εταιρείες.
Αλλά κυρίως ξεχωρίζουμε γιατί επί 24 χρόνια εκπαιδεύουμε επαγγελματίες μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων κατάρτισης και δεν προσφέρουμε απλή επιμόρφωση στη μετάφραση. Αυτό το πιστοποιούν οι δεκάδες θετικές γνώμες των αποφοίτων μας!

Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλα τα νεότερα σχετικά με το επάγγελμα του μεταφραστή!

210.3629000
[email protected]

Ακαδημίας 52
106 79, Αθήνα

Ωράριο γραμματείας
10:00 πμ - 8:00 μμ